Over mij

HALLO DAAR!

Aangenaam! Ik ben Eef, een doodgewone mama van 2 die toevallig gepassioneerd is door fotografie. Vanwaar die passie? Geen idee! Telkens als ik knappe beelden zag, voelde ik het kriebelen. Ik wilde ook zo veel emotie in een beeld kunnen steken, dat je achteraf denkt: Waw! Wat een geweldig, warm, intens, emotioneel, zalig of hilarisch moment moet dat geweest zijn.

Een vijftal jaar geleden startte ik met huwelijksfotografie. Not an easy job to start with (ging ik even een van de belangrijkste dagen uit het leven van de mensen vastleggen...) Pfieuw! Maar wel zalig om nooit te vergeten herinneringen te maken. Toen al merkte ik dat de kleinste party animals steeds weer mijn aandacht trokken.

De geboorte van mijn kindjes zorgde ervoor dat ik de camera even links liet liggen. Professioneel dan toch. Effe alle ballen in de lucht proberen te houden enzo. Maar die kids zien opgroeien is zalig (meestal toch: tot de maan & soms achter het behang, weet je wel?) Er zijn zo veel momenten die je wil koesteren. Zeker al die kapoenenstreken. En dat deed het opnieuw kriebelen.
Hallo camera! Hallo families!

Het kan gaan om speciale gebeurtenissen, maar ook heel gewone momenten. En het zijn vooral die laatste heel gewone momenten, die je vaak vergeet vast te leggen. Een wandeling met het gezin, badpret met schuim, (speel)tuinplezier met vuile voeten, troostende knuffels, een dag in het leven van.... Het liefst zonder al te veel 'geposeer'. Ik ga steeds op zoek naar de pure spontaniteit binnen die gebeurtenissen - kinderen zijn daar trouwens geweldig in! - en daaruit groeien fantastische familieherinneringen.
Tot binnenkort?